logo Instagram

VRIJWILLIGER WORDEN

De projecten van Watafrik worden gerealiseerd dankzij de vrijwillige inzet van de medewerkers.
Dit kan alleen indien er voldoende vrijwilligers zijn die taken op zich willen nemen.
Doe het nu en stel het niet uit.

Bestuur. Een vzw heeft een wettelijk bestuur. Dit bepaalt samen met de AV de te varen koers en werkt deze uit. Om de talrijke taken van het bestuur uit te voeren willen we het bestuur uitbreiden. U bent in de eerste periode kandidaat-bestuurder tot u door de AV wordt aangesteld. Vul het formulier in onder vacaturenummer 2022-1

Open vacature. Zou u vrijwilliger willen worden maar is er niets van uw gading in de vacatures vul dan het formulier in onder nummer 2022-2 en schrijf bij de opmerkingen uw verlangens neer. Wij nemen dan contact op.

Contactpersoon voor bedrijven. Had (heeft) u een leidende positie in het bedrijfsleven en een uitgebreid netwerk, dan bent u de persoon die wij zoeken. Uw taak is Watafrik voor te stellen aan bedrijven en hen overtuigen om lid te worden. U wordt toegevoegd aan het bestuur. Vul het formulier in onder nummer 2022-3. 

 

 

Coördinator project Agroforestry Turkana. Watafrik bereidt een agroforestry project in Kenia in de regio Turkana voor. Wil u hierbij vanaf het begin aan de wieg staan en de coördinatie verzorgen van de financiering, het “business plan” en de controle op de uitvoering, dan bent u de persoon die wij zoeken. Dit alles gebeurt uiteraard in teamverband. Solliciteer met het formulier onder vacaturenummer 2022-4.

Administratief.
Om de talrijke administratieve taken aan te kunnen zoeken wij een vrijwilliger die kan inspringen voor de administratie. Thuiswerk. Talrijke legale voordelen. Vul het formulier in onder vacaturenummer 2022-5.