Nieuwsbrief

   

Inschrijven

Klik op deze link

 

Nieuwsbrief februari

 

 

 

   

Waterput in Yeptan, Kameroen

Dankzij de vele positieve reacties hebben wij kunnen toezeggen dat Watafrik met uw hulp de waterput in Yeptan voor hun 700 inwoners zal realiseren. Nu nog afronden.
Stort vandaag een bijdrage op ING IBAN BE83 3630 7317 4315. 

Met 10 kilo water op je hoofd 15 km lopen om water te halen, is zwaar. Zeker wanneer je het alle dagen moet doen in de zengende zon. En misschien zit dat water dan nog vol wormpjes en insecten, om van de bacillen maar te zwijgen.

Wij doen er wat aan en lopen op 6 mei 15 km over het strand van Blankenberge naar Oostende om een dorp van een gezonde waterput te voorzien. Die waterput zal een wereld van verschil maken. 

U loopt of stapt op uw eigen ritme. Het is geen wedstrijd maar een sportieve prestatie. 
Aankomen is de boodschap en u hoeft geen emmer water op uw hoofd te dragen. 
De waterloop is voor snelle lopers en wandelende gezinnen.

Schrijf nu in. De plaatsen zijn beperkt.Speeddate

Wees nieuwsgierig, kom uit uw blank, bruin, geel of zwart getto. Maak nieuwe vrienden en kom op zaterdag 3 maart om 15 uur naar het Buurthuis “deBuurt” in de Van Schoonhovenstraat 35-37 te Antwerpen.

Tot 18 uur krijgt u telkens een paar minuten de tijd om met een sympathiek iemand kennis te maken. Daarna schuift u een stoel verder. U beslist daarna zelf of u elkaar later nog eens wil terugzien. Maak vrienden, verbreed uw kennissenkring.
Leer nieuwe mensen kennen.
Vrijblijvend. Alles kan, niets moet.
Ooit een Chinees met een bevriende Congolees zien praten of een Marokkaan met een Pakistaan? Nee, dit moet veranderen. Kom naar onze speeddate.

INKOM GRATIS

 

Volg ons op facebookvzw WATAFRIK - info@watafrik.org